Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Piktografika: Patrik Bobergs illustrerade värld

Scroll to Top

To Top

Blogg

Create and rotate

@createandrotate

 

Den här veckan är det jag som är är ”rösten” på @createandrotate-kontot på Twitter. Create and rotate är ett rotationcuration-projekt skapat av Rainer Klute och Katja Frauenkron. Tanken är att en designer, illustratör eller liknande ska ta hand om kontot i en vecka innan nästa person avlöser. På så sätt får den som följer kontot ta del av många olika personers åsikter och tankar. Det hela ger också lite inblick i hur det är att jobba med kreativa yrken i världens alla länder.

Den här typen av projekt börjar bli allt vanligare på Twitter och ett av de mer välkända är @sweden.

Än är det flera dagar kvar för mig att twittra på. Så börja gärna följa @createandrotate för att se vad jag skriver om. Och kanske t.o.m. ge er in i diskussionerna.

På webbsidan för Create and rotate går det att läsa mer om projektet + ta del av en liten presentationsintervju med mig:
www.createandrotate.net

Translation: This week I’ll be ”the voice” of @createandrotate on Twitter. Create and Rotate is a curated Twitter account where a different creative from around the world tweets each week. There’s also a short introductory interview with me over at the @createandrotate website: www.createandrotate.net

Spara

  • Comments:
    Kommentarer inaktiverade för Create and rotate